Survivor Romania. Cine este concurentul cu cele mai bune procentaje până acum și cine este cel mai slab. Nume surpriză

18 apr. 2020
Survivor Romania. Cine este concurentul cu cele mai bune procentaje până acum și cine este cel mai slab. Nume surpriză

La ultima ediție a Survivor Romania, Mihai Onicaș a părăsit competiția, în urma voturilor publicului, care au preferat să o păstreze pe Elena în competiție. În ultimele două săptămâni, niciunul dintre cei doi nu mai aduseseră puncte echipei, însă fotbalistul avea cele mai bune procente din echipa Faimoșilor.

Topul celor mai buni concurenți, ca eficacitate este astăzi condus de Karina, urmată de Andrei și Lola, însă aceștia au intrat mai puțin pe traseu decât Emanuel, care se află pe locul 5 ca procentaje, dar are cele mai multe victorii, 59 din 101. Cea mai bună Faimoasă pare a fi acum Emy, care în ultima confruntare cu Războinicii a reușit trei puncte de excepție.

Asiana, cea mai slabă concurentă

Rezultatele ei au salvat-o și de la votul colegilor, care au decis în cele din urme să-l nominalizeze pe Mihai Onicaș. Acesta a părăsit competiția în lacrimi, iar în momentul de față se află într-un resort de lux, foarte sigur, în Republica Dominicană, alături de Sonny Flame și Cristi, alți doi concurenți care au fost eliminați din competiție.

În concurs au mai rămas acum cinci faimoși: Cezar, Ghiță, Emy, Elena și Asiana și șapte războinici: Andrei, Karina, Emanuel, Lola, Ema, Iancu și Alice.

Cele mai slabe procentaje le are Asiana, care deși a intrat foarte mult pe teren a și pierdut foarte mult. Statisticile au fost realizare de fanii emisiunii, care au deschis un cont pe Instagram, Survivor Statstics.