Survivor România! Cine sunt cei 4 finaliști ai competiției. Publicul și-a ales favoriții

survivor

Emisiunea Survivor România se apropie de final, iar în competiție au mai rămas patru Războinici și patru Faimoși. Elena Ionescu, Emy Alupei, Cezar Juratoni și Ghiță Balmuș din echipa roșie, Emanuel Neagu, Carmen Emanuela Huruială, Lola Crudu și Iancu Sterp din echipa albastră.

Cei mai buni sportivi ai show-ului au fost deja eliminați de colegi, iar acum jocurile sunt foarte strânse. Andrei și Karina se relaxează în resortul din Republica Dominicană unde sunt nevoiți să rămână până când se vor deschide granițele.

Primele jocuri pentru recompensă au fost câștigate de Cezar și Lola. Ambii au primit câte 1000 de dolari, bani cu care au voie să cumpere cadouri celor apropiați.

Cine sunt favoriții fanilor

Fanii și-au ales deja favoriții lor pe rețelele de socializare și cei mai mulți mizează pe următorii patru concurenți în finală: Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Iancu Sterp și Emanuel Neagu. Șanse ar avea și Lola, care s-a dovedit a fi o sportivă foarte bună și care a și fost salvată de la eliminări de public, însă se pare că în ultima perioadă fanii ei nu o mai susțin la fel de vocal.

În continuare pe rețelele de socializare se vehiculează numele lui Iancu Sterp ca și câștigător al Survivor România, acesta fiind foarte popular și iubit de public. Ele este fratele cântărețului Culiță Sterp și fost concurent la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D.

Revista Presei