Sute de locuri de muncă în plină criză! Va fi bătaie pe ele. Ce salariu vor primi acești români

lei-ron-bani

Vești uriașe pentru acești români. S-au pus la bătaie sute de locuri de muncă în plină criză. Va fi bătaie pe ele. S-a aflat și ce salarii vor primii acești români.

Sute de locuri de muncă în plină criză!

Gigantul german, Kaufland, a anunțat că angajează 250 de persoane la nivel naţional. Compania ae deja peste 15.000 de salariaţi.

Posturile scoase la concurs sunt disponibile în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, precum Iaşi, Craiova, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara, Ploieşti, Călăraşi, Botoşani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni, Rădăuţi.

Cele mai multe poziţii sunt deschise în Bucureşti, peste 200. Numărul mare vine în contextul în care compania va deschide în Capitală două noi magazine până în luna iunie – pe str. Energeticienilor nr. 13-15 şi pe str. Theodor Pallady nr. 51.

Kaufland caută lucrător comercial, şef de raion, manager proiect instalaţii frigorifice, dar și tehnician automatizări, lăcătuş mecanic, electrician, analist SAP. Mai mult, se angajează și în birourile centrale, în departamentele procurări, resurse umane, vânzări, expansiune, financiar-administrativ.

În ultima lună şi jumătate, peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Toate posturile deschise se află pe site-ul companiei, unde cei interesaţi pot aplica direct online. În această perioadă, interviurile au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranţa candidaţilor şi a echipelor de recrutare, conform zf.ro.

Citește și:

Revista Presei