Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Tatăl Lidiei Buble refuză să-l cunoască pe Răzvan Simion! Motivul este uluitor

  1. Home/
  2. Entertainment/

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de aproape trei ani și par că se iubesc mai mult ca niciodată. Deși matinalul de la Antena 1 era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, nimeni și nimic nu a stat în calea relației lor. Sau aproape nimeni pentru că tatăl artistei s-a opus inițial, iar ulterior a hotărât că nu vrea să-l cunoască pe Răzvan decât atunci când îi va cere fiica de soție.

Mărturisirea a fost făcută char de cântăreață într-un interviu acodat Adevărul Live. “Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a povestit Lidia.

Ea a vorbit şi despre detaliile pe care orice mireasă le pune la punct pentru ziua cea mare. “Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă, pentru că eu am un neam foarte mare, am deja 30 de nepoţi, 11 fraţi, plus câteva sute de verişori, deci nici dacă aş vrea, nu aş avea cum.

În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă vreo 300 de persoane. (râde) Deci, o nuntă în toată regula ajunge la vreo 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta se căsătoreşte ultimul meu frate şi are vreo 500 de invitaţi. Pentru prima dată, după 3-4 ani, reuşim să ne întâlnim cu toţii şi de abia aştept“, a mai spus Lidia Buble.

Poate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook