Tatăl lui Meghan Markle o distruge pe aceasta! Noi informații pe care le-a vândut presei. Casa Regală este scandalizată la maxim

meghan markle

Numele lui Meghan Markle este astăzi pe buzele tuturor britanicilor. Actriței nu i-a plăcut deloc viața de prințesă și a decis să renunțe la onorurile regale. Prințul Harry a ales să o urmeze și de aici doar un pas până la un haos absolut în Marea Britanie. Așadar, acum pe lângă Brexit, englezii trebuie să gestioneze și un Megxit.

Încă de la bun început Regina Elisabeta a II-a nu a fost de acord cu căsătoria prințului Harry cu o actriță americancă, divorțată, mai în vârstă decât el și a cărei viață a fost subiectul preferat al tabloidelor. Tatăl lui Meghan a fost unul dintre principalii furnizori de informații către presă despre fiica lui, iar articolele nu i-au făcut deloc cinste celei care devenise ducesa de Sussex.

Informații interzise, difuzate către presă contra cost

Printre acestea s-a aflat și că actrița le-ar fi oferit invitaților la prima ei nuntă marijuana. Thomas Markle a vândute fotografii și informații către mass media, pentru care a primit sute de mii de dolari. Acesta și-a denigrat constant fiica, iar aceasta nu a reușit să îl oprească deși a încercat să ajungă la un acord cu el.

În urma deciziei cuplului Harry-Meghan de a se retrage din Casa Regală Britanică, Thomas Markle a condamnat-o din nou pe fiica lui și a acuzat-o că „a făcut din familia regală un circ”. La scurt timp după acest incident bărbatul a stârnit din nou presa prin lansarea unor imagini cu fiica lui, din copilăria și adolescența acesteia.

Revista Presei