Tatăl lui Vlad Voiculescu a ucis o fată. Detalii cutremurătoare au fost scoase la lumină abia acum

21 apr. 2021
Tatăl lui Vlad Voiculescu a ucis o fată. Detalii cutremurătoare au fost scoase la lumină abia acum
Vlad Voiculescu a fost ministrul Sănătății și în Guvernul Cioloș

Mihai Gâdea a prezentat în cadrul emisiunii sale, Sinteza Zilei, o anchetă cutremurătoare. Tatăl fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a fost judecat în anul 2000 pentru ucidere din culpă. Acesta ar fi provocat un accident de mașină, în care o tânără și-a pierdut viața.

Martorii și documentele prezentate la Antena 3 arată că tatăl lui Vlad Voiculescu, Vasile Voiculescu Iulian, a fost grațiat de PSD. Altfel ar fi mers probabil la închisoare mai mulți ani pentru că ancheta l-a scos vinovat de producerea accidentului. A fost culpă exclusivă, arată documentele prezentate la Antena 3, extrase din instanță.

Tatăl lui Vlad Voiculescu a promis bani familiei victimei

Mai mult decât atât, deși instanța l-a obligat să plătească daune familiei tinerei ucise, acesta nu și-a achitat obligațiile nici până în ziua de astăzi. Adică nu a plătit nici măcar acele daune minime impuse de lege.

Martorii spun că tatăl lui Vlad Voiculescu s-a înțeles cu mama victimei să-i achite o sumă de bani destul de mare pentru ca aceasta să nu depună o solicitare de daune fiindcă i-ar fi creat probleme la dosar și i-ar fi îngreunat pedeapsa penală.

Tatăl lui Vlad Voiculescu a încercat să dea vina pe tânăra ucisă

Dar tatăl lui Vlad Voiculescu nu numai că nu a mai sunat-o niciodată pe femeie, dar nu i-a achitat nici măcar daunele impuse de instanță. De asemenea, se pare că acesta a încercat să obțină reabilitarea și să transfere vina accidentului la tânăra ucisă.

Reamintim că tatăl lui Vlad Voiculescu a fost și colaborator al Securității, iar unchiul său, Nic Voiculescu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Despre acesta se spune că ar controla de altfel Big Pharma, adică tot ce înseamnă medicamente și sistem sanitar în general.