Tatăl Luizei reacționează! Cine este tatăl biologic al fetei

luiza-melencu

Scandal imens la Caracal după ce anchetatorii au descoperit că tatăl Luizei nu este tatăl biologic al fetei. Ieri, mama tinerei a fugit de acasă pentru ca anchetatorii să nu poată preleva probe de la domiciliul său.

În urma acestei dezvăluiri, tatăl fetei a avut o reacție foarte dură. Bărbatul susține că Luiza este fata sa. Claudiu Melencu, tatăl Luizei, a declarat la România TV, la emisiunea Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu, că nu crede acest lucru.

„Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Să nu mai spună lumea că nu e fata mea. Acum mai bine de o lună m-a sunat cineva de la Inspectoratul General al Poliţiei. Mi-au zis dacă pot să mă întâlnesc cu ei. Au venit m-au luat cu maşina şi m-au dus de mi-au luat probe biologice”, a explicat tatăl Luizei, însă a doua oară nu l-a mai contactat nimeni, deşi mamei Luizei i se solicită încă un set de probe pentru stabilirea ADN-ului Luizei. Asta în condiţiile în care neconcordanţele după analizele preliminare îl privesc pe tatăl Luizei şi nu pe mamă. A-nceput iar o nebuneală! Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor, să ne lase în pace! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!”, a spu Claudiu Melencu.”, a spus tatăl Luizei la România TV.

După efectuarea testelor ADN ale părinților Luizei Melencu, pentru a fi comparate cu probele descoperite în pădurea de lângă Caracal, anchetatorii au descoperit că tatăl fetei nu este tatăl ei biologic.

Mama Luizei a fugit de acasă pentru ca anchetatorii să nu poată preleva probe. Aceasta susține că oamenii legii vor să planteze probe și că aceștia urmăresc închiderea cazului.

Revista Presei