Telefoanele care creeaza mari probleme in organism. Specialiștii sunt în alertă. Vă pot distruge viata

06 mart. 2020
Telefoanele care creeaza mari probleme in organism. Specialiștii sunt în alertă. Vă pot distruge viata

Avertisment extrem de dur și de luat în seamă al specialiștilor. Telefonul mobil reprezintă un pericol imens pentru sănătate! Specialiștii sunt în alertă. Acesta vă distruge viața.

Telefonul mobil, pericol pentru sănătate

Că îl ținem în buzunar, în maşină, la serviciu, în dormitor sau chiar în baie, telefonul mobil este un adevărat pericol pentru noi toți. Ne poate face foarte mult rău.

Telefonul îl purtăm cu noi peste tot, iar în aceste vremuri ale epidemiilor, acest obicei prezintă riscuri.

„Smartphonurile pot fi nişte recipienţi al multor microorganisme, deci şi al coronavirusului. Mai bine dezinfectați-vă celularele în fiecare zi şi chiar mai des, dacă aţi fost în spaţii şi locuri unde a fost semnalat un caz de coronavirus”, o spune Matteo Bassetti, director al Clinicii de boli infecţioase din Genova.

„Este foarte cunoscut că 90% dintre persoane, mai ales tinerii, nu curăţă niciodată propriul celular”, spune Bassetti. E foarte simplu de făcut asta, aveți nevoie doar o pânză umezită cu Vetril, un detergent universal.

Alcoolul denaturat, cu un conținut de alcool de 80% procente de masă, nu este un dezinfectant, ci un bacteriostatic, deci nu ucide germenii, ci doar îi usucă temporar. Dacă se doreşte se poate folosi alcool etilic de 70 de grade care elimină complet germenii şi putem folosi din nou celularul fără probleme, conform huffingtonpost.it.