Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

de: Ana Toma
16 mai 2021
Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”
Paul Seling

Paula Seling a obținut premiul pentru cea mai bună voce feminină la Premiile Industriei Muzicale Româneşti 2001, însă acest lucru nu este suficient pentru o televiziune din România.

Recent, artista a aflat de la un prieten motivul pentru care o televiziune refuză să o cheme în platou. Este halucinant ce legătură are acest lucru cu viața personală a Paulei Seling.

Paula Seling, respinsă de o televiziune

Paula Selng a mărturisit că o televiziune refuză să o cheme în platou pentru simplul motiv că este o persoană relibiozxă. Ea a fost întrebată dacă a simțit din zona media o respingere vreodată.

Artista povestește că fiecare persoană își învață lecțiile, iar ea și-a învățat-o pe a ei. Un prieten i-a declarat acesteia că o televiziune nu vrea să o cheme în platou pentru că ”este cu Biserica”.

”Asta e! Nu avem ce să facem. Fiecare își învață lecțiile în timp. Un prieten, care s-a dus la o emisiune, la un anumit post, mi-a șoptit că i-au zis de acolo: Aaaa… nu, nu o chemăm pe Paula că a luat-o cu alea… (n.r.- cu Biserica). Eu mereu am fost cu Biserica”, a mărturisit artista, neprecizând despre ce televiziune este vorba.

Cum a ajuns Paula Seling cântăreață

Mărturisirile artistei au fost făcute în cadrul unui interviu cu părintele Vasile Ioana. Tot aici, vedeta a vorbit și despre ascensiunea ei în lumea muzicală. Totul a început la vârsta de șase ani când a început să studieze pianul.

Chiar dacă drumul spre succes a fost dificil, artista susține că a meritat tot efortul.

”La şase ani începeam să studiez pianul la Şcoala de Arte din Baia Mare cu doamna profesoară Tilca Mariana. A fost decizia părinţilor mei de a urma o şcoală de muzică. Îmi amintesc că mi-a fost destul de greu să stau în casă să studiez în timp ce ceilalţi copii se jucau în curtea blocului, dar a meritat”, a mai spus Paula Seling.

La 15 ani a ajuns la Școala Populară de arte

La vârsta de doar 15 ani, vedeta s-a înscris la Școala populară de arte, unde a fost îndrumată de cei mai buni profesori, iar de aici viața ei a prins o cu totul altă poveste.

”Anii au trecut destul de repede şi pe la 15 ani m-am înscris la Şcoala Populară de Arte, unde i-am avut ca îndrumători pe regretatul domn profesor Bertok şi pe doamna profesoară Mateşan.

Am intrat în trupa Enders ca şi instrumentist la clape şi aşa am început să merg la “festivaluri pentru copii şi tineret”

Îmi amintesc şi acum călătoriile cu trenul, înghesuiala de la clasa a II-a , când aţipeam pe coridoare şi emoţiile din culise. Repetam ore în şir şi ni se părea că noi şi Mezzoforte eram cei mai tari din zonă”, a mai povestit Paula Seling.