Teo Trandafir a recunoscut. Unde a lucrat înainte? Nu îi e rușine deloc

29 ian. 2020
Teo Trandafir a recunoscut. Unde a lucrat înainte? Nu îi e rușine deloc

Teo Trandafir a dezvăluit unde a lucrat înainte de a deveni celebră. Se pare că nu toate vedetele s-au născut la TV așa cum cred unii. Prezentatoarea Kanal D a început de jos.

Deși aceasta a terminat Facultatea de Limbi Străine, specializarea arabă-engleză, având nota 10 la master, soarta nu i-a zâmbit în acest domeniu.

Primul job a fost într-un domeniu total diferit. Teo a fost vânzătoare.

A vândut sticlărie

”Când eram eu mică și neștiutoare, a trebuit să fac multă școală. Când nu am mai fost mică și neștiutoare, aveam deja 22 de ani. Ceea ce a însemnat imediat după Revoluție, când m-am angajat vânzătoare. Deci nu, pentru un vânzător nu cred că-ți sună cineva părinții să-i felicite… (râde) Vindeam sticlărie, asta am făcut la început.

Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a povestit Teo Trandafir, pentru Viva!

Ulterior, aceasta a predat limba engleză. Teo a mai predat cursuri de comunicare, de dezvoltare personală și de televiziune.

“Aveam salariu de profesor, dar țin minte că oricum nu aveam ce face cu banii, nu aveai ce să cumperi, erau alte vremuri”, a povestit Teo despre perioada când preda limba engleză la Liceul George Enescu” din Capitală.

Salariu de 20 000 de euro

Acum, vedeta nu duce lipsă de nimic. În presă, s-a tot vehiculat că aceasta ar avea un salariu lunar 20.000 de euro. Dezvăluirile au scos-o din sărite pe prezentatoarea TV care a negat cu vehemență aceste sume.

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa sa fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!’, a declarat Teo Trandafir pentru VIP24.