Teo Trandafir, dezvăluire după 20 de ani. Cura de slăbire sănătoasă care a ajutat-o să piardă zeci de kilograme

10 iun. 2020
Teo Trandafir, dezvăluire după 20 de ani. Cura de slăbire sănătoasă care a ajutat-o să piardă zeci de kilograme

Teo Trandafir este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de emisiuni din România. Iar asta se vede nu doar din ratingul pe care îl fac emisiunile sale, ci și din salariul pe care i-l oferă patronii Kanal D, care se ridică la aproximativ 20.000 de euro pe lună. 

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Teo Trandafir a șocat o țară întreagă, după ce a reușit să scape de zeci de kilograme. Acum, vedeta postului Kanal D a dezvăluit în premieră care a fost cura de slăbire minune care a ajutat-o în lupta cu kilogramele.

Teo Trandafir, dezvăluire după 20 de ani. Cum a reușit să slăbească

„Eu am slăbit undeva prin 2000 cu o cură de propusă de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Foarte bună și doctorița și cura. La vremea respectivă ceva mai bengos nu exista, după părerea mea, cu brânză de vaci, cu carne fiartă. Brânza de vaci o făceam cu un pic de ulei, cu mărar, cu sare, cu ardei gras, cu ceapă verde. O amestecam și o puneam în bărcuțe de ardei gras, o mâncam așa și una din aia îmi ajungea o anumită perioadă. Foarte bun, trebuie să recunosc”, le-a recunoscut vedeta fanilor săi.