Teo Trandafir și-a îndeplinit visul! Vedeta TV a făcut mutarea vieții ei: Avem toate detaliile

teo-trandafir-768×1024

Una dintre cele mai cunoscute și longevive vedete TV și-a îndeplinit visul. Teo Trandafir a făcut carieră în televiziune ani de zile și continuă să muncească la cel mai înalt nivel. Până acum, nu făcuse însă pasul cel mare. În sfârșit, a reușit. Prezentatoarea a făcut mutarea vieții. Avem toate detaliile.

Teo Trandafir și-a cumpărat casă

Teo Trandafir și-a cumpărat casă. Chiar vedeta a făcut marele anunț pe o rețea de socializare. Prezentatoarea de la Kanal D le-a dat vestea, iar fanii au reacționat imediat. S-au înghesuit să o felicite.

Teo Trandafir le-a făcut internauților mărturisirea începutului de an. S-a mutat în casă nouă. Înainte aceasta locuia cu chirie. Vedeta a postat pe Instagram un mesaj plin de speranță. ”Eu cred ca vin și vremuri bune! Sa fim încrezători, iar dorințele devin realități! Dacă tot interesează pe toată lumea, ne-am cam mutat. Important e că avem pernuțe, ursulețul preferat al Mayei și fotografiile dragi”, a postat Teo Trandafir pe rețeaua de socializare.

Teo Trandafir, carieră îndelungată în televiziune

Teo Trandafir are o carieră îndelungată în televiziune.

A debutat ca prezentatoare de știri la postul de radio 2M+, apoi a prezentat o emisiune alături de Cristin Tocan. A plecat apoi în televiziune unde, alături de Mircea Badea a prezentat Bună Dimineața România, pe Tele 7abc). Cei doi au colaborat și la matinalul de la Antena 1, Dimineața devreme. În aceeași perioadă a realizat alături de Mircea Badea o emisiune de week-end numită Teo & Mircea Show.

În 2001 Teo a ales Pro TV. Activitatea de la Pro TV a propulsat-o printre cei mai bine cotați realizatori TV din România.

În 2006 părăsește postul Pro TV pentru postul de televiziune Romantica, unde a devenit director și realizator al propriului show. În 2007 și-a încheiat colaborarea cu Romantica, a plecat spre postul de televiziune Prima TV, unde a realizat emisiunea de scurtă durată Teo Live Show în anul 2008. În 2009 a realizat emisiunea Teo Show, produsă de Local Tv Network și difuzată la peste 25 de stații locale din toată țara.

În iulie 2013 Teo Trandafir a plecat la Kanal D, acolo unde și acum realizează o emisiune de succes.

 

Revista Presei