Toată lumea voia să afle! Ce avere are Anamaria Prodan: Vedeta i-a lăsat pe toți cu gura căscată

14 ian. 2020
Toată lumea voia să afle! Ce avere are Anamaria Prodan: Vedeta i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Una dintre cele mai de succes, dar și invidiate femei din România ne-a lăsat cu gura căscată. Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea pe care o aștepta toată lumea. A spus, în sfârșit, ce avere are. Nimeni nu se aștepta la o sumă atât de mare. Și bunul ei prieten, Gigi Becali, va rămâne surprins.

Averea colosală strânsă de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se ocupă de ani buni de impresariat sportiv, dar își rotunjește veniturile și cu ajutorul prezențelor speciale în cadrul unor show-uri TV. Una dintre cele mai de succes femei din România s-a decis să rupă tocerea. Vedeta a vorbit la Antena 1 despre averea strânsă până acum.

Impresarul celor mai de succes fotbaliști români și nu numai spune că nu a dus niciodată lipsă de bani. Și când era mică avea, datorită mamei sale, regretata cântăreață Ionela Prodan. „Eu aveam lanț de aur la gât când restul nu știau ce e ăla aru!”. Recunoaște că a muncit și muncește mult pentru ceea ce are, iar banii lăsați moștenire de la mama sa nu-s puțini.

„Eu fac parte din ăia care nu-și doresc să apară în Forbes! Nu-s ca ăia care se laudă că sunt pe locul unu. Am bani! Da, am bani!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Întrebată la cât s-ar ridica averea ei, Anamaria Prodan a estimat că ar putea trăi liniștită cam 20 de vieți dacă nu o să mai muncească de mâine. Vedeta estimează că averea ei este între 50 și 100 de milioane de euro. Banii însă nu aduc și prieteni. Impresara recunoaște că din cauza banilor nu are foarte mulți prieteni, dar are foarte mulți amici.

Cheltuie averi pe haine și bijuterii

„Cu cât ai, ai nevoie de mai mulți bani pentru că trăiești la acel nivel”, așa explică Anamaria Prodan faptul că niciodată nu o să fie mulțumită de banii pe care îi are.

Anamaria Prodan cheltuie o avere pentru propria persoană. Își cumpără genți, haine, bijuterii, dar dă banii și pe drumuri între România, Italia, Dubai și America. Familia ei este împărțită în aceste țări.