Toate femeile cu sânii mari sunt afectate! Ce au descoperit specialiștii e șocant

Ai sânii mari sau mici? Se pare că până și acest lucru ne afectează sănătatea. Un studiu realizat de polonezi arată ce probleme au femeile care au sânii mai mari, comparativ cu cele care au sânii mici.

Potrivit acestuia, femeile care au sânii mai mari pot răci mai des, se pot confrunta cu mai multe infecții respiratorii și sunt mai puțin inteligente.

Studiul a fost realizat în funcție de cupele femeilor. Cele care aveau cupa F au fost răcite o perioadă de opt zile, în timp ce cele care au cupa A au dost răcite doar patru zile. Cercetarea a fost publicată în revista Archives of Sexual Behavior. Au fost testate 163 de femei.

Țesutul gras slăbește imunitatea

Cercetătorii consideră că Țesutul gras din sânii femeilor afectează imunitatea. Vinovat ar fi hormonul leptină, care este produs în ţesutul gras şi afectează sistemul imunitar.

Studiu mai arată că femeile cu sânii mari au risc crescut de a dezvolta cancer mamar sau diabet din cauza ţesutului fibroglandular mărit şi a ţesutului adipos.

De asemenea, 194 de bărbaţi au evaluat aspectul fizic al femei în funcţie de mărimea şoldurilor şi a sânilor. Potrivit rezultatului, femeile cu şolduri mari sunt mai fidele, în timp ce femeile cu bust generos au tendinţa să-şi înşele partenerii, nu prezintă încredere şi sunt considerate mai puţin inteligente.

Revista Presei