Top 10 filme de văzut pe Netflix săptămâna aceasta. Sunt în trending în întreaga lume

13 iul. 2021
Top 10 filme de văzut pe Netflix săptămâna aceasta. Sunt în trending în întreaga lume

Top 10 filme de văzut pe Netflix. Platforma JustWtach.com a realizat în exclusivitate pentru VoxBiz.ro un top al celor mai populare filme, pe baza numărului de privitori. Astfel, în perioada 5-11 iulie, românii au ales să se uite în mod special la producția The Tomorrow War, urmată de producția franceză marca Marvel, Comment je suis devenu super-heros.

Pe locul 3 se află This Little Love of mine, care are și review-uri foarte bune și este în mod cert de văzut. Un film relaxant, care nu te agită, nu te stresează. Este perfect pentru o seară liniștită.

Nu vă uitați la acest film! Este oribil

Chiar dacă se află în top Brightburn, un film care tot urcă în trending Netflix este de ocolit. Un copil lovit de forțele răului îi ucide pe toți din film, unul câte unul. Dar nu oricum, cu mult sânge. Filmul este oribil, așa că dacă vreți să nu vă pierdeți timpul, mai bine alegeți altceva din lista JustWatch.

La ce filme să vă uitați, chiar dacă nu sunt în top

Top 10 filme de văzut pe Netflix. Aș mai adăuga aici, chiar dacă nu se află în trending, un film foarte interesant, The Talented Mr. Ripley. Este un thriller psihologic, care vă poate servi drept lecție de viață.

De asemenea, Moxie este o producție simpatică, cu și pentru adolescenți, dar care nu te întrebuințează deloc. Adică se poate urmări pe mood-ul relax total.