TOP 3 alimente vindecătoare: Te scapă de cele mai grave boli. Un medic nutriționist explică beneficiile

fructe

Dacă te confrunți cu probleme grave de sănătate, poate este momentul să adaugi aceste alimente minune în dieta ta. Medicul nutriționist Frabrizio Mancini spune ce beneficii uimitoare au aceste alimente și ce boli grave pot vindeca.

Potrivit expertului, medicamentele nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție. Există anumite alimente vindecătoare care ne pot scăpa de boli grave cronice și de asemenea ne pot ajuta să slăbim fără prea mult efort.

”Am văzut mii de pacienți care s-au vindecat de boli cronice, au slăbit fără efort și s-au simțit mult mai energici atunci când au început să mănânce anumite fructe și legume. În locul medicamentelor ar trebui să prescriem fructe și legume pentru vindecare bolilor”, susține doctorul.

TOP 3 alimente vindecătoare

Doctorul prezintă de asemenea, un top al alimentelor vindecătoare, care vin cu o serie de beneficii uimitoare.

Brocoli ocupă primul loc în acest clasament. Potrivit doctorului, aceasta este o super legumă care poate combate cancerul și care contribuie la stimularea sistemului imanitar, datorită vitaminei C pe care o conține.

De asemenea, brocoli ajută foarte mult la normalizarea tensiunii arteriale, iar datorită conținutului mare de fibre, este benefic și pentru sănătatea sistemului digestiv.

Cireșele sunt un alt aliment care nu trebuie să lipsească din dieta ta. Potrivit medicului, ele ajută la distrugerea celulelor canceroase. Un alt secret despre cireșe este că acestea sunt bogate în melatonină, un hormon care are efect antioxidant și protejează membranele și celulele.

Dacă ești un iubitor al sucurilor naturale, trebuie să știi că sucum de cirește poate cmbate durerea gronică și bolile de inimă.

Fructul care previne infecțiile

Merișoarele sunt un alt aliment minune pentru organismul tău, iar ingredientul activ este proantocianina. Potrivit specialistului, un singur pahar de suc de merișoare este în stare să prevină infecțiile din organismul tău.

Un alt beneficiu pe care ți-l aduce consumul de merișoare este lupta cu colesterolul. Aceste fructe au puterea de a preveni depunerea de colesterol pe pereții arterelor.

Rezultatele acestor alimente vor fi resimțite doar dacă sunt consumate în mod regulat, dar nu în exces.

Citește și:

Revista Presei