Top 3 vedete care au picat bacul la limba română: Numele pe care nu te așteptai să le vezi aici

22 iun. 2020
Top 3 vedete care au picat bacul la limba română: Numele pe care nu te așteptai să le vezi aici

„Ai carte, n-ai parte”, este o vorbă clasică pe care părinții le-o rostesc copiilor lor. Iată însă că în showbizul românesc sunt destule exemple de personaje care au „răzbit” din punct de vedere profesional, chiar dacă, în tinerețe, au picat bacul.

Vedetele care au picatul bacul la limba română

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele de top din România care au picat bacul la limba română. Astfel, la examenul maturității, proba limba română, Adelina Pestrițu a reușit să obțină doar nota 3,60.

Costel Busuioc, cel care a reușit să câștige un concurs de talente în Spania, interpretând melodii de operă, a picat bacul la limba română, acolo unde „a reușit” să obțină doar 20 de sutimi pe lângă punctul din oficiu.

Dan Capatos, unul dintre cei mai apreciați moderatori TV, a picat în tinerețe bacalaureatul la limba română, acolo unde a obținut nota 3. Potrivit acestuia, motivul ar fi fost faptul că s-a certat cu profesoara care supraveghea examenul și a fost dat afară din clasă. Astfel, Dan Capatos a fost notat doar pentru cât apusace să rezolve până la momentul excluderii sale din examen.