Top 5 cele mai mincinoase zodii. Acest nativ minte de stinge

14 sept. 2019
Top 5 cele mai mincinoase zodii. Acest nativ minte de stinge

Top cinci cele mai mincinoase zodii. Deși spunem că minciuna are picioare scurte, unele persoane nu se pot abține. Nu există persoană care să nu fi mințit măcar o dată în viață, dar pentru acești nativ, minciuna este aer.

Am realizat un top al mincinoșilor în funcție de zodie. Locul unu este ocupat de fecioară.

Fecioarele mint de sting, nimeni nu le va întrece la acest capitol. Acest nativ te va minți după cum îi convine și în funcție de ce are de câștigat. Pentru că sunt foarte buni manipulatori și au încredere în ei, atunci când mint, o fac foarte bine. Nu au un motiv pentru care mint, ci pur și simplu o fac instinctiv.

Locul doi îi revine capricornului. La fel ca fecioarele, acești nativi sunt făcuți să te mintă. Vor merge cu minciuna până în pânzele albe dacă fac asta pentru a obține ceea ce își doresc. Nu mint mereu, dar atunci când o fac putem spune că au asta în sânge.

Gemenii sunt maeștri când vine vorba de minciună. Pentru că au două fețe, persoanele din această zodie pot spune o minciună Într-un mod foarte natural. Fiind și foarte isteți, gemenilor nu le este greu să inventeze ceva. Din păcate, aceștia sunt prinși aproape întotdeauna pentru că exagerează în tot ceea ce spun.

Scorpionii sunt și ei mari mincinoși. Dacă va fi nevoie, un scorpion te va minți fără să clipească. Deși nu mint intenționat, aceștia nu vor recunoaște nici în ruptul capului că au mințit.

Scuza lor este aceea că au făcut-o cu un scop nobil. Deseori, aceștia mint pentru a salva aparențele.

Ultimul loc este ocupat de pești. Pentru că sunt foarte emotivi, peștii sunt tentați să te mintă. În cazul în care acest nativ te-a mințit a făcut-o fără să se gândească la consecințe. Deseori, aceștia mint în mod inconștient.