Top Cele mai bune filme din 2020, potrivit Imdb. Producțiile video care i-au încântat pe fani

12 iul. 2020
Top Cele mai bune filme din 2020, potrivit Imdb. Producțiile video care i-au încântat pe fani

Pentru cinematografie, anul 2020 a fost unul cu puține producții lansate, din cauza pandemiei COVID019. 

Cu toate acestea, au fost câteva producții care au apucat să se lanseze în primele luni ale anului și reușit să-i surprindă cu adevărat pe fani.

„Cel mai bun film al anului 2020, conform ratingului de pe IMDB, este „1917”, drama de război extrem de lăudată despre întâmplările primului Război Mondial. Lungmetrajul a fost nominalizat la toate premiile importante și a pierdut la limită Oscarul în fața „Parasite”.

De asemenea, în topul filmelor din acest an se mai numără și comedia „Bad Boys for Life”, film lansat la 25 de ani de la primul film al seriei. Producția cu Will Smith și Martin Lawrence s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor, ocupând de asemenea un loc fruntaș pe IMDB.

În topul lung metrajelor din acest an s-a înscris și filmul de groază „The Old Guard”, un film care spune povestea a patru războinici nemuritori ce protejează în secret omenirea. Aceștia ajung să fie vânați pentru abilitățile lor speciale, tocmai în perioada în care descoperă un nou nemuritor.

Netflix a reuşit să intre în topuri cu un film interesant de aventuri, cu Charlize Theron în rol principal. The Old Guard (Vechea gardă) este un film care spune povestea a patru războinici nemuritori care protejează în secret omenirea. Ei vor fi vânaţi pentru abilităţile lor speciale, tocmai când descoperă un nou nemuritor.