Top trei cele mai manipulatoare zodii! Cine este cel mai hoț nativ din zodiac

22 nov. 2019
Top trei cele mai manipulatoare zodii! Cine este cel mai hoț nativ din zodiac
Watercolor signs of the zodiac. Elements for design. Colored round dice.

Ca toate lucrurile din viață, manipularea nu este o trăsătură neapărat proastă, de fapt, noi toți manipulăm din când în când. Adulții își manipulează copiii de fiecare dată când le promit ceva dulce dacă sunt cuminți, angajații își manipulează șefii când le fac un compliment și invers. Manipularea este de obicei un instrument pe care îl folosim pentru a ne face viața mai ușoară, fără a face rău cuiva. Vom vedea mai jos care sunt maeștrii manipulatori ai zodiacului!

Balanța este un maestră când vine vorba de manipulare

Este semnul cel mai preocupat de egalitate și dreptate, dar este și unul dintre cele mai manipulatoare semne. Deși preocuparea lor finală este armonia, ei vor spune sau vor face exact ceea ce oamenii vor să audă sau să vadă pentru a obține binele tuturor. Problema lor este că nu le place să alegă părțile și, prin urmare, vor juca pe avocatul diavolului pentru toată lumea, fără să se implice. Fiind unul dintre cele mai puțin cinstite semne zodiacale, nu le este frică să spună o minciună aici și acolo.

Locul doi este ocupat de către scorpion. Scorpionul poate fi mic, dar ai grijă la înțepătura lui! Scorpionii își canalizează emoțiile în mod diferit față de celelalte semne de apă – sunt oameni extrem de pasionați și hotărâți, care nu se vor opri de la nimic dacă simt că au fost nedreptățiți, pot recurge inclusiv la manipulare. Vor profita la maxim de fiecare dintre punctele tale slabe. Uneori merg prea departe, dar sentimentul lor de importanță de sine îi împiedică de obicei să vadă asta până nu este prea târziu.

Gemenii știu să obțină ceea ce își doresc
Un alt semn cunoscut ca fiind un expert în manipularea oamenilor. Abilitatea lor comunicativă îi atrage pe oameni într-un fals sentiment de securitate. Dezvăluirea tuturor secretelor către un geamăn poate fi o mișcare riscantă, întrucât nu ești niciodată sigur ce versiune a lor primești în fiecare zi. Prin natura lor extrem de vicleană, aceștia pot lua decizii neașteptate, influențate de capricii. Gemenii pot să-ți folosească secretele ca pârghie.