Topul celor mai fidele zodii! Cine îți va fi alături până la final?

horoscopes-star-sign-2019-1680×1120

O relație de dragoste autentică și până la finalul vieții reprezintă obiectivul suprem pentru majoritatea oamenilor. 

Pentru a vedea care sunt persoanele alături de care ai șanse să-ți petreci îtnreaga viață, astrologii au pregătit un top al celor mai fidele femei, în funcție de zodie.

Taur:

„Dacă am face un top 3 cu cele mai fidele zodii la femei, femeia Taur va ocupa locul întâi. Deşi posesivă şi uneori deloc gentilă,femeia Taur este foarte fidelă,mai ales atunci când partenerul dă dovadă de siguranţă emoţională şi financiară,senzualitate şi confort domestic.

Femeia Taur nu cere prea multe,dar este bine ca partenerul să fie calm şi să evite discuţiile,deoarece se aprinde foarte uşor şi nu aţi vrea să o vedeţi atunci când se dezlănţuie. Cu un apetit sexual mare,ea are nevoie de mângâieri,de vin bun,de plimbări lungi prin pădure şi de romantism.
Dacă partenerul este răbdător,pacifist şi romantic,femeia Taur nu numai că îi va fi fidelă până la capăt,dar se va asigura să nu-l piardă cu niciun preţ,de altfel e posibil să-l sufoce cu iubirea sa,” notează clickpentrufemei.ro.

 Berbec

„Printre cele mai fidele zodii la femei, femeia Berbec este exuberantă,pasională,iar atunci când iubeşte este devotată şi gata să meargă până în pânzele albe pentru iubire. Nerăbdătoare şi cu spirit de conducătoare,femeia Berbec trebuie să simtă că este curtată fără timiditate sau ezitări.

Elegantă,gospodină,dinamică,energică,ego-centristă ce iubeşte provocările,poate fi o adevărată comoară la casa omului. Atunci când se simte împlinită şi iubită,răsfăţată şi lăsată să conducă,ea nu va simţi nevoia să caute şi alte iubiri,mai ales că onestitatea este printre punctele ei forte. Dacă partenerul nu reuşeşte să fie amuzant,dar şi serios,corect,necicălitor,să-i placă să fie condus,femeia Berbec va caută în altă parte să-i fie satisfăcute toate plăcerile,ei nu îi place să se sacrifice,” adaugă clickpentrufemei.ro.

Rac:

„Printre cele mai iubitoare şi cele mai fidele zodii la femei, cu siguranţă, femeia Rac lasă totul şi face orice pentru omul pe care îl iubeşte. Este mămoasă, generoasă şi are grijă de partener cu multă delicateţe. Dă dovadă de intimitate şi are nevoie de un partener energic,care să fie dispus să stea cu o persoană complexă,care poate fi de un sprijin fără egal în zodiac.

Foarte romantică,adoră relaţiile cu trandafiri şi ciocolată,muzică şi plimbări sub clar de lună. Este foarte conservatoare când vine vorba de familie şi relaţie sentimentală şi are nevoie de siguranţă. Dacă persoana pe care o iubeşte şi pentru care este gata să se sacrifice nu ştie să gătească,nu poate face o analiză completă a sentimentelor,nu vorbeşte despre artă,femeia Rac va pune punct într-un stil foarte serios şi rece.”

Ce zodie preferă varietatea și provocările?

Gemeni: „Când vine vorba de cele mai fidele zodii la femei, femeia Gemeni nu are o reputaţie prea bună la acest capitol. Este adepta varietăţii şi a provocărilor intelectuale. Aşadar,dacă nu găseşte o persoană cel puţin la fel de curioasă,bine informată,imprevizibilă şi gata de a se aventura oricând,oriunde,femeia Gemeni va căuta o altă companie,care să nu o plictisească niciodată.

Capabilă să se gândească la zece lucruri deodată,să spună cinci fraze într-un minut şi toate diferite,femeia Gemeni este plină de imaginaţie şi te poate uimi cu dualitatea care o reprezintă. Atunci când partenerul nu este pregătit să aibă aventura vieţii lui alături de femeia Gemeni, ea nu va sta pe gânduri şi va vrea să îşi exprime personalitatea şi să crească sentimental cu altă persoană,” avertizează clickpentrufemei.ro.

Revista Presei