Toți pensionarii din acest județ sunt afectați! S-au tăiat pensiile?! De ce au primit mai puțini bani

18 nov. 2019
Toți pensionarii din acest județ sunt afectați! S-au tăiat pensiile?! De ce au primit mai puțini bani

Toți pensionarii din acest județ sunt afectați. Locuitorii s-au trezit cu bani mai puțini pe luna octombrie. Premierul Orban a avut și o reacție, astăzi, în acest sens.

Se apre că Excutivul condus de Viorica Dăncilă a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, în județul Dolj.

Acesta a declarat că totul a făcut parte dintr-o strategie perfidă a PSD în campania alegerilor prezidențiale. Mai mult, acesta a susținut că ministrul Finanțelor va cere conducerii CEC destituirea directorului instituției. Mai mult decât atât, Ludovic Orban a afirmat că disperarea Partidului Social Democrat s-a văzut cu atât mai tare în această decizie mișelească.

„Disperarea PSD ne arată foarte clar că acest partid n-a învățat nimic din ultimii ani, că și-a pierdut complet busola, că minte cu nerușinare și continuă să folosească, pe unde mai poate, instituțiile publice. Ați văzut cazul CEC de la Dolj, înc are filiala Dolj a CEC-ului, a dat pensii la nivelul din luan august, deși dăduseră în octombrie pensiile la valoarea rezultată în urma creșterii punctului de pensie de la 1 septembrie. Eu nu cred că este un accident, pentru că asceastă, să-i spunem greșeală, a adus la o întreagă campanie în județ, privitoare la faptul că PNL și Guvernul PNL taie pensiile. Am solicitat ministrlui Finanțelor să ceară conducerii CEC destituirea acestui director, responsabil pentru o asemenea gravă eroare”
Ludovic Orban