Totul e o minciună! O vedetă a avut coronavirus anul trecut. Șoc total în România

13 apr. 2020
Totul e o minciună! O vedetă a avut coronavirus anul trecut. Șoc total în România

O vedetă din România a făcut dezvăluiri șocante. Este vorba despre un om foarte important în țara noastră. Acesta a declarat că a avut coronavirus anul trecut.

Este vorba despre Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii. Acesta a declarat că a avut exact aceleași stări anul trecut, perioadă în care a fost internat în spital.

Toată familia a fost infectată

„Nu îmi este frică, pentru că l-am avut anul trecut. Foarte rău am fost anul trecut, am fost internat în spital şi sigur simptomele erau de coronavirus. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol.”, susține Mitică Dragomir, într-o intervenție la România TV.

”Cred că l-am luat din străinătate. Am venit cu el de afară. Cred că tot din Italia. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii”, precizează Dragomir.

Nu este singurul 

Se pare că Dragomir nu este singurul. Șumudică susține că a avut coronavirus în luna decembrie.

„Cred că am avut coronavirus în decembrie. Știu tot ce mi s-a întâmplat, au fost exact simptomele acestui virus. Am avut o pneumonie care m-a ținut peste două săptămâni. N-aveam gust, n-aveam miros, am pățit exact ce spun epidemiologii. A avut tot staff-ul, au avut și unii jucători. Am luat virusul și ușor-ușor am dat la tot staff-ul”, a povestit Șumudică, la Pro X.

Este foarte ciudat, în condițiile în care primul caz de COVID-19 la om a fost anunțat pe data de 17 noiembrie 2019, în regiunea Wuhan din China. Primul caz confirmat pe teritoriul României a fost pe 26 februarie 2020.