Trădare neașteptată în televiziune. O vedetă de top de la Kanal D a semnat cu PRO TV! De ce a luat această decizie

de:
18 iun. 2021
Trădare neașteptată în televiziune. O vedetă de top de la Kanal D a semnat cu PRO TV! De ce a luat această decizie

Trădarea în televiziunea din România. O vedetă cunoscută de la Kanal D a părăsit postul de televiziune semnând cu PRO TV. Chiar ea a mărturisit motivul pentru care a luat această decizie.

Din această săptămână, Theo Rose a devenit una dintre prezentatoarele matinalului Vorbește Lumea, de la PRO TV. Împreună cu alte nume cunoscute de pe piața media, aceasta va fi colega lui Cove după plecarea Lorei.

Motivul pentru care a ales PRO TV

Chiar dacă s-a făcut remarcată în perioada în care apărea la Kanal D, Theo Rose a decis să își continue activitatea în altă parte. Vedeta a mărturisit că și-a dorit de mult să facă parte din acest domeniu, însă nu a reușit să găsească proiectul care să i se potrivească.

Cât despre emisiunea Vorbește Lumea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities susține că oferta primită de la PRO TV a fost una de nerefuzat în condițiile în care emisiunea este una de calitate.

”Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte”, a mărturisit Theo Rose, pentru fanatik.ro.

”E momentul să profit”

Dacă în alte proiecte media lucrurile sunt stricte, Theo Rose mărturisește că noul proiect ales este unul într-o oarecare măsură liber și care o ajută să se dezvolte.

Mai mult de atât, echipa cu care lucrează o face să se simtă bine și să cunoască și mai multe persoane. Ea a vorbit și despre programul emisiunii care nu o obosește deloc și de care va profita din plin.

S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi.

Suntem distribuiți cum trebuie și asta mă ajută. Intervievez artiști. Îmi dau cu părerea vizavi de subiecte. Totul e la liber. Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie”, a mai mărturisit ea.