Trădare supremă la Antena 1! Cine a încălcat contractul și riscă sancțiuni financiare uriașe! S-au aflat câștigătorii de la Asia Express

asia express

Anul trecut presa dezvăluia că marii câștigători de la Asia Express au fost Bogdan Boantă și Cocuța, doar că cei care au plecat cu marele premiu acasă au fost de fapt CRBL și Oase. Acum istoria se repetă. Din nou ni se transmite că am avea de-a face cu o trădare la Antena 1 și ni se dezvăluie câștigătorii de la Asia Express.

Aceștia ar fi Sorin Bontea și Răzvan Fodor, potrivit viva.ro, însă este foarte posibil ca în finală să vedem un rezultat complet diferit, așa cum a fost cazul și la ediția precedentă. Conform contractului, vedetele din competiție și membrii echipei de producție sunt obligați să păstreze secretul de la filmări, doar că aceștia au dezvăluit detalii din culise, și nu doar o dată.

Totuși uneori, aceste articole care crează așteptări către public pot fi și exerciții de PR care să crească și mai mult audiența. Asia Express este un proiect premium al Antena 1 și se bucură de audiențe record, dar și de publicitate scumpă.

În finala sunt trei echipe: cântăreața Adda și soțul său, Ștefania și Speak și Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Rămâne de văzut cine se va impune în cele din urmă la finalul competiției, dar și dacă cineva a trădat cu adevărat și a dezvăluit detalii de la filmări, deși nu aveau voie conform contractului. Dacă se va dovedi că așa s-a întâmplat și dacă se afla și trădatorul, cu siguranța va avea de suportat sancțiuni financiare.

Citește și:

Revista Presei