Trădare supremă la Antena1! Este lovitura anului: o super vedetă a postului a semnat cu rivalii! Acuzații grave

Antena 1

Una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului Antena1 a anunțat în urmă cu ceva timp, cu multă tristețe și indignare că demisionează după ce timp de 17 ani a prezentat Observatorul. Este vorba despre Andreea Berecleanu, care a fost înlocuită de Sandra Stoicescu doar pentru că aceasta nu a mai dorit să continue la Antena3.

Andreea Berecleanu a explicat publicului ce s-a întâmplat, de fapt și de ce a fost nevoită să plece de la pupitrul știrilor. Acum iată că revine în televiziune și conforma paginademedia.ro ea va prezenta Focus 18 la Prima Tv în timpul săptămânii. În weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV.

Andreea Berecleanu, acuzații dure la adresa patronatului Antena1

„Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum sespune: «așa e în tenis!».

„Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după zeșe ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă. Și chiar e debusolant pentru privitor.

Publicul nu înțelege de ce s-a făcut această schimbare și o consideră inutilă, ba chiar nepotrivită. Oamenii îmi scriu mie pe rețelele de socializare aceste mesaje, dar se vede deja în audiențe o scădere dramatică. Dar nu știu cât au fost luate în calcul aceste riscuri. Cred că a fost altceva mai important”, a transmis la acel moment Andreea Berecleanu.

Prima Tv aparține acum omului de afaceri Adrian Tomșa, proprietarul Look Tv, după ce a cumpărat postul de televiziune de la Cristi Burci, patronul Adevărul. Acesta are în vedere numeroase schimbări. Se pare că multe dintre emisiunile postului vor fi scoase din grilă întrucât noua conducere vrea să se orienteze mai multe pe sport și știri.

Revista Presei