Trădarea anului în televiziune! O super vedetă Kanal D a semnat cu Antena 1. Pentru ce emisiune de top

06 mai 2021
Trădarea anului în televiziune! O super vedetă Kanal D a semnat cu Antena 1. Pentru ce emisiune de top

Surprize mari pe piața media. Vedetele migrează de la o televiziune la alta și profită de notorietatea de moment. Este și cazul unei artiste, care a fost practic reinventată la Kanal D, care i-a adus cu adevărat celebritatea. Aflată într-un con de umbră, Alexandra Ungureanu a fost invitată să facă parte din show-ul Bravo, ai stil! Celebrities, prezentat de Ilinca Vandici.

Mai mult decât atât, fosta backing vocals în trupa Paulei Seling a și reușit să câștige competiția, dar și premiul în valoare de 100.000 de lei. Toată lumea se aștepta ca marea învingătoare să fie Theo Rose, nouă regină a Youtube-ului, dar Kanal D a venit cu o nouă surpriză. Cea mai stilată vedetă din Români a fost votată de public.

Alexandra Ungureanu a semnat cu Antena 1

Și deși s-a crezut că aceasta va continua și cu alte proiecte la postul turc de televiziune, se pare că Alexandra Ungureanu a semnat cu Antena 1 pentru a participa la reality show-ul Asia Express, anunță showblitz.ro.

Alexandra Ungureanu a câștigat Bravo, ai stil! Celebrities

Ea va face echipă cu mama sa, Anca, iar filmările ar urma să înceapă în curând. Momentan producătorii nu au decis cine o va înlocui pe Gina Pistol pentru postul de prezentatoare, dar în cărți sunt mai multe nume printre care și cel al Irinei Fodor, noua gazdă de la Chefi la Cuțite.

Unde se va filma noua ediție a Asia Express

Asia Express, sezonul 4 ar urma să se se filmeze în Rusia, Turcia și Kazahstan, iar componența echipelor va fi una care să genereze audiență maximă. Se pare că și Andreea Antonescu s-ar număra printre noii concurenți. Aceasta a bifat deja prezențe la Survivor România de la Kanal D și în Ferma de la Pro Tv.

Ediția precedentă a fost câștigată de Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, care au fost și preferații publicului, dacă analizăm reacțiile de pe rețelele de socializare. Pe locul 2 s-au clasat Speak și iubita lui, Ștefania.