Trădarea supremă în televiziune! De ce a plecat Loredana la Antena 1. Vedeta a dat totul din casă

Aceasta a fost trădarea supremă în televiziune! Loredana Groza a plecat de la ProTV la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie. Acum, vedeta a dat totul din casă și a spus de ce a făcut această mutare.

Trădarea supremă în televiziune

Nimeni nu se aștepta ca Loredana Groza să plece de la ProTV la Antena 1. Și totuși, a făcut-o. Acum, vedeta dă cărțile pe față. Va fi jurat la Next Star, alături de Ștefan Bănică și Dorian Popa.

„Mă simt privilegiată și răsfățată să pot să lucrez cu copiii. E o ipostază pe care o ador și deja fac asta alături de copiii de la Atelierul meu de voce și muzică, pe care l-am creat cu 6 ani în urmă. Dar totul e cu dus întors, pentru că e foarte greu să spui „Nu” unui copil.

Aici vor interveni experiența mea de mamă și faptul că sunt femeie. O să-mi fie mai greu decât unui bărbat să spun „Nu”, dar voi încerca să-i fac pe copii să înțeleagă că acest răspuns este legat doar de prestația din momentul respectiv și nu pentru ceea vor face ei pe viitor”, a declarat vedeta, conform libertatea.ro.

La Next Star e o adevărată familie. Pe Ștefan îl cunoaște din adolescență, iar pe Dorian de curând, dar potrivit spuselor ei, orele în platou trec foarte repede, deoarece au parte de multă distracție și de talent.

Cântăreața a mai lucrat și cu Dan Negru în ultimi ani, așa că știe cum să controleze situația. Îi cunoaște stilul și va ști când să intervină și când nu. De altfel, Lori spune că Dan nu se va supăra atunci când îl întrerupe.

„Nu e prima oară când interacționăm, am mai fost în emisiunile lui, cu mulți ani în urmă. Îi cunosc stilul, e și el un copil mare (râde) și cumva i se aplică aceleași tactici. Dar el e pozitiv și cu siguranță nu o ia personal când îl întrerupem.

Câteodată vine și Șerban (n.r. co-prezentatorul show-ului) lângă noi și lucrurile devin și mai complicate (râde). E interesant ce se petrece și cred că fiecare interacțiune între noi va face deliciul publicului.”, a spus artista sursei citate de mai sus.

Next Star revine în această seară, la Antena 1. Show-ul este la ediția cu numărul 10 și va începe la ora 20:00. Opt copii vor apărea pe scena emisiuni în această seară. De asemenea, finaliștii serii vor putea fi votați de către telespectatori, mai puțin câștigătorul. Jurații noii ediții sunt: Ștefan Bănică, Loredana Groza și Dorian Popa.

Revista Presei