Trădarea supremă în televiziune! O super vedetă va renunța la Pro Tv. Fanii au rămas mască

de:
03 mart. 2021
Trădarea supremă în televiziune! O super vedetă va renunța la Pro Tv. Fanii au rămas mască
Televiziune

Trădare supermă în televiziune. O super vedetă ar putea renunța la job-ul oferit de Pro Tv în favoarea unui alt post extrem de cunoscut. Nu este prima și probabil nici ultima care face acest lucru.

După ce Bebe Cotimanis a renunțat la Pro Tv pentru postul oferit de Prima Tv, Cabral Ibacka ar putea face același lucru. Surse a mărturisit pentru fanatik.ro, că vedeta postului ar fi în negocieri cu cei de la Prima Tv.

Cabral Ibacka pleacă de la Pro Tv?

Prima Tv continuă serie loviturilor pe piața media, țintind din ce în ce mai sus. Andreea Berecleanu, Mircea Dinescu, Cristi Brancu și Bebe Cotimanis sunt doar câteva nume cunoscute care au intrat în trust, iar acum Cabral Ibacka s-ar putea alătura.

Conform sursei citate, Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii “Ce spun românii“, a fost contactat de cei de la Prima TV care i-au oferit un contract dificil de refuzat din toate punctele de vedere.

Vedeta de la Pro Tv nu a stat pe gânduri și a intrat direct în negocieri, însă totul se desfășoară disecret până în momentul în care se va lua o decizie concretă, mai spun sursele citate.

“Cei de la Prima TV vor să-l ia pe Cabral de la PRO TV și sunt în negocieri deja. Totul se desfășoară discret, dar apropiații vedetei TV știu deja despre oferta primită“, au declarat sursele pentru fanatik.ro.

Noii colegi de la Prima Tv

Prima Tv face oferte de nerefuzat pentru nume grele din industria media, iar în cazul în care Cabral va accepta și el, îi va avea colegi pe Andreea Berecleanu, dar și Bebe Cotimanis care și-a petrecut o parte bună din viață pe platourile.

Actorul Bebe Cotimanis a renunțat la Pro Tv în anul 2020 și a mărturisit că principala neînțelegere dintre el și producători a fost reprezentată de contracte care au devenit mai subțiri, în ciuda experienței sale vaste în domeniu.

 “Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic”, dezvăluia Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro.

Andreea Berecleanu, a plecat și ea după ani de zile petrecuți în cadrul Observatorului de la Antena 1,  iar Mircea Dinescu a renunțat la TVR pentru a semna cu Prima Tv.