Trădarea supremă pentru Casa Regală britanică! Meghan și Harry o umilesc pe Regină: Unde vor ajunge cei doi

Este trădarea supremă pentru Casa Regală britanică! Meghan Markle și prințul Harry o umilesc pe Regină din nou. Ultima mutare a celor doi te va lăsa cu gura căscată.

Meghan Markle și Harry o umilesc pe Regină

La o asemenea mutare nu ne-am fi așteptat niciodată. După ce au fost dați afară din Casa Regală, Meghan Markle și prințul Harry își fac de cap. Au renunțat și la titlurile regale, dar și la banii primiți de la contribuabilii britanici.

S-au retras într-o vilă de 14 milioane de dolari, deținută de un oligarh rus, undeva în Vancouver, Canada. Dar se pare că nu vor sta prea mult acolo.

Megham și Harry se mută în Malibu

Cei doi se mută în Malibu pentru a fi mai aproape de mama ducesei de Sussex. Se gândesc să-și cumpere o casă în Malibu, conform mirror.co.uk.

La începutul lui 2020 ducii de Sussex au luat decizia radicală de a se separa de Casa Regală a Marii Britanii. Prințul Harry a renunțat astfel la titlurile militare pe care le-a obținut de-a lungul timpului.

Au decis să pornească pe un drum separat de restul familiei. Mai mult, hotărârea lor a fost acceptată și de Regină.

Despărțirea de Casa Regală nu a fost însă încheiată în cei mai buni termeni, după cum a declarat chiar prințul Harry, dar el încearcă să ducă o viață normală și să se concentreze asupra viitorului.

Se pare că el și soția lui se gândesc serios la achiziționarea unei case în Malibu, la doar 100 de kilometri de casa mamei lui Meghan Markle, cu care prințul se înțelege de minune.

Casa din Malibu are cinci dormitoare spațioase, un teren de tenis, o piscină cu bar și împrejurimi fanstastice. Mai mult, casa are propriul cinematograf cu canapele din piele neagră și o cramă.

Proprietatea a mai fost deținută de actorul David Charvet, cunoscut din pelicula Baywatch, și soția acestuia, Brooke Burke.

Revista Presei