Trădarea supremă pentru Meghan Markle! „Va fi destul de uimitor pentru toată lumea!”

28 ian. 2020
Trădarea supremă pentru Meghan Markle!

Cea mai mare lovitură pentru Meghan Markle vine chiar de la tatăl ei, care este decis s-o târască pe ducesă prin tribunale. Acesta a trecut la amenințări directe. 

„O să mă văd cu Meghan la tribunal”, a declarat Thomas Markle pentru The Sun.

„Mi-aş dori să nu se fi ajuns la asta, dar cu siguranţă voi depune mărturie împotriva celor spuse despre mine. Când eu şi Meghan vom ajunge într-o sală de judecată împreună, va fi destul de uimitor pentru toată lumea”, a declarat Thomas Markle.

Thomas Markle, care nu are o relaţie apropiată cu fiica sa, a declarat, în cadrul unui documentar difuzat de ştirile Channel 5, că, în opinia sa, Meghan dă cu piciorul „visului oricărei fetiţe”.

„Este dezamăgitor pentru că trăia practic visul oricărei fetiţe. Toate fetiţele doresc să devină prinţese, iar ea a obţinut acest lucru, iar acum îi dă cu piciorul, pentru bani, după câte se pare”, a spus Markle.

Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica sa după căsătoria acesteia cu prinţul Harry.

„Umilirea'” familiei regale britanice

Tatăl lui Meghan Markle şi-a acuzat fiica de „umilirea'” familiei regale britanice, într-un interviu dat publicităţii la o zi după ce Palatul Buckingham a anunţat că prinţul Harry şi soţia sa nu vor mai fi membri activi ai monarhiei.

Palatul a anunţat că cei doi nu vor mai folosi titlurile de ”Alteţă Regală” şi nu vor mai primi bani din fonduri publice. Harry (35 de ani) şi soţia sa, Meghan, o fostă actriţă americană, au stârnit controverse la începutul acestei luni, când au anunţat că doresc să-şi reducă numărul îndatoririlor regale şi să petreacă mai mult timp în America de Nord.