Tragedie fără margini în meciul Danemarca – Finlanda de la EURO 2020. Un fotbalist s-a prăbușit pe teren, fără să fie atins. Cele două echipe, în lacrimi

12 iun. 2021
Tragedie fără margini în meciul Danemarca - Finlanda de la EURO 2020. Un fotbalist s-a prăbușit pe teren, fără să fie atins. Cele două echipe, în lacrimi
Sursa foto: gsp.ro

Tragedie fără margini în unul din meciurile grupei B de la Campionatul European de Fotbal. Danemarca întâlnea Finlanda și nimic nu prevestea drama care s-a întâmplat pe teren.

În minutul 43 al meciului, mijlocașul lui Inter, Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon, fără să fie atins de vreun adversar. Medicii l-au resuscitat minute în șir. Fotbaliștii au izbucnit în lacrimi, la fel și fanii. S-a intervenit și cu defibrilatorul, dar totul a părut în van.

Soția lui a pătruns și ea pe teren, dar tânărul nu a reacționat. Cele două echipe au fost invitate să meargă la vestiare. UEFA a decis suspendarea meciului.

Christian Eriksen a fost scos de pe teren pe targă. Din păcate, până la ora scrierii acestei știri nu există nicio veste că fotbalistul ar fi răspuns manevrelor de resuscitare.

Meciul avea loc la Copenhaga și era difuzat de PRO TV.