Traian Băsescu, show total la RTV: „Nu puteți rezista mai mult de 50 de minute fără să deveniți porc”. Au urmat replici și mai acide

Show total la România Tv. O emisiune de maxim amuzament, în care politicienii s-au certat ca la ușa cortului. Sociologul Mirel Palada l-a insultat pe Traian Băsescu, atunci când acesta a spus că-l va susține pe Klaus Iohannis în turul 2.

Așa vorbiți dumneavoastră în general sau dacă ați consumat ceva alcool înainte, i-a spus Palada fostului președinte al României în cadrul emisiunii în care era prezent și jurnalistul de Victor Ciutacu. Moderatorul a intervenit imediat și l-a oprit pe Palada, însă Traian Băsescu nu l-a iertat.

„Nu puteți rezista mai mult de 50 de minute fără să deveniți porc”, i-a spus Traian Băsescu, care l-a luat la țintă și pe Victor Ponta.

„Băi ce le știi pe-alea bune, Victore”, i-a replicat fostul președinte atunci când Victor Ponta încerca să explice ce înseamnă o stângă puternică.

Traian Băsescu a spus că va îndemna electoratul PSD să aleagă Klaus Iohannis. La scurt timp, Viorica Dăncilă a intrat în direct și a început o nouă ceartă în platou. De data aceasta între Victor Ponta și candidata PSD la prezidențiale.

Replici acide Ponta – Dăncilă

Ponta: Fiți mai deșteaptă decât portarul de la intrare. Trebuie să ascultatți și să gândiți. Domnul Ciutacu v-a păcălit.

Dăncilă: Puteți avea un pic de decență, cei 7 ani de acasă? Nu vă faceți de râs, luați un extraveral vă rog!

Ponta: Nu vă jignesc. (Către Ciutacu) Eu am spus că ai păcălit-o.

Dăncilă: Să-l liniștească cineva. Eu sunt calmă.

Ciutacu: Domnul Ponta nu a spus că-și va îndemna electoratul să nu vă voteze.

Dăncilă: Domnul Ponta nu poate vorbi de PSD.

Ponta: Eu am luat 40 %. Dăncilă și Dragnea și-au bătut joc de PSD.

Dăncilă a ieșit din emisiune.

Loading...

Revista Presei