Transformare uluitoare! A slăbit aproape 40 de kilograme. Dieta minune pe care o cunoscută vedetă o folosește

de: Ana Toma
06 iul. 2020
Transformare uluitoare! A slăbit aproape 40 de kilograme. Dieta minune pe care o cunoscută vedetă o folosește

O bună parte din vedetele din România precum Teo Trandafir sau Raluca Bădulescu au avut probleme mari cu kilogramele, însă s-au redresat iar acum arată mai bine ca niciodată. Printre ele se numără și Minodora care are reușit să slăbească aproape 40 de kilograme în ultima perioadă.

Situația Minodorei este una destul de controversată. Vedeta a slăbit, însă a pus iar câteva kilograme în plus la scurt timp.

”Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut și 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă”, povestea vedeta la Antena 1.

În anul 2017, Minodora nu a mai suportat și s-a hotărât să își facă o operație de stomac. La un an de la operație, Minodora a reușit să slăbească 20 de kilograme, dar a pus înapoi 8, asta pentru că deși mânca puțin, mânca foarte des.

”Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuiam să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Stomacul fiind foarte mic… Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame”, a mai spus artista.

Dieta minune care ajutat-o să slăbească

După ani de zile, Minodora a devenit mai responsabilă, iar viața sănătoasă și dieta sunt pe primul loc. Artista a mărturisit pe pagina de facebook că a renunțat la grăsimi și prăjeli, iar acum se simte mai bine ca niciodată.

”Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme.

Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă. Vă arăt și niște poze de anul trecut, din cadrul emisiuni ‘La Măruță’, era 14 Februarie de Ziua Îndrăgostiților!”,  a scris vedeta.

La ce alimente a renunțat

Aceasta a mai precizat că nu mai mănâncă după ora 19, iar orice fel de carbohidrat a dispărut din meniul ei.

”Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a mai menționat Minodora.