Tricourile de la Zara, care au cucerit toată planeta și au impresionat toată România. Cât costă și de ce sunt mult mai speciale decât toate celelalte

24 mart. 2021
Tricourile de la Zara, care au cucerit toată planeta și au impresionat toată România. Cât costă și de ce sunt mult mai speciale decât toate celelalte

Brandul Zara este extrem de puternic pe piața din România. Chiar dacă pandemia a redus vânzările, reprezentanții companiei s-au reorientat rapid și au investit mult în magazinele online, astfel că lucrurile au început să se redreseze rapid. Acum Zara vine cu un cadou frumos pentru români.

Retailerul spaniol a scos o serie de tricouri cu chipul Nadiei Comăneci pe ele. Acestea se vând peste tot în lume, ceea ce ajută și țara noastră pentru o creștere gratuită a brandului de țară, de care oficialii au uitat complet în ultimii ani. Fotografia imprimată pe tricouri este una impresionantă.

Ce reprezintă fotografia de pe tricoul Zara cu Nadia Comăneci

Reprezintă primul 10 din istoria gimnasticii românești. Mai exact, reamintește evoluția de la bârna a Nadiei Comăneci de la Jocurile Olimpice de la Montreal din anul 1976. Prețul unui astfel de tricou este de 30 de euro și cu siguranță va ajunge și în România. Ceea ce este cel mai important, însă este faptul că se va vinde peste tot în lume.

„Celebrating #womenpower now on sale @zara”, a scris Nadia Comăneci pe Instagram, alături de o fotografie cu tricoul care o prezintă într-unul din cele mai frumoase momente din viața ei. „Sărbătorind puterea femeilor acum, de vânzare la Zara este traducerea în luma română a comentariului celei mai mari gimnaste din toate timpurile.

Nadia Comăneci, cea mai bună gimnastă din toate timpurile

Nadia Comăneci are astăzi 59 de ani, dar afișează o formă de invidiat. Aceasta s-a retras din activitatea competițională, în anul 1980, după ce a câștigat foarte multe medalii pentru România, cele mai importante fiind cele cinci titluri olimpice pe care și le-a trecut în palmares. Supranumită „Zeița de la Montreal”, Nadia continuă să fie și astăzi un simbol al gimnasticii și o adevărată ambasadoare pentru țara noastră.