Tudor Chirilă a dezvăluit cu cine votează! Pe cine susține juratul de la Pro TV

Tudor Chirila

Tudor Chirilă este unul dintre cele mai puternice voci din România. Deși nu este implicat la propriu în politică, artistul este foarte activ când vine vorba despre România și cei care o conduc.

Astăzi, în ziua votului, cel mai apring contestatar al PSD a postat un mesaj pe contul său de Facebook, acolo unde discută mereu cu fanii.

„Azi mergem la vot. Multă lume mi-a scris să mă întrebe ce votez. Nu am răspuns pentru că mi se pare o responsabilitate prea mare să dau sfaturi acum în zona asta (chiar dacă în trecut am făcut-o o dată). Sunt convins însă că votul românilor va fi anti-PSD. Aștept cu înfirgurare ziua când românii vor vota candidați pentru valoarea lor intrinsecă. Se pare că mai avem. Totuși, am achiziționat ceva în ultimii ani: conștientizarea importanței votului. S-a făcut greu, și multe voci au muncit la asta și iată că se vede: cel puțin în diaspora, unde speranța pentru o altă Românie devine treptat disperare”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

România votează astăzi în primul tur al alegerilor prezidențiale. Pentru ca un candidat să câștige încă din primul tur e nevoie ca acesta să fie ales de 50%+1 din numărul alegătorilor înscriși pe liste, adică aproape 9 milioane și jumătate de voturi.

Revista Presei