Tudor Chirilă are o iubită secretă! Cine este și cu ce se ocupă

09 sept. 2019
Tudor Chirilă are o iubită secretă! Cine este și cu ce se ocupă

Vedeta ProTV, Tudor Chirilă, a fost mereu extrem de zgârcit atunci când a fost vorba despre viața personală. În afara celebrei relații cu Andreea Raicu, nimic nu s-a mai aflat de viața amoroasă a acestuia. Până acum! Tudor Chirilă are o iubită secretă pe care până cu puțin timp în urmă a ținut-o departe de presă. Acum s-a aflat cine este și cu ce se ocupă cea care i-a cucerit inima.

Deși au apărut și primele imagini cu cei doi, Tudor Chirilă vrea să o țină departe de ochii lumii pe aceasta. Solistul trupei Vama prefer discreția. Mult timp nu s-a știut nimic despre cei doi.

Cine este femeia care i-a furat inima

S-a aflat cum o cheamă pe iubita lui Tudor Chirilă deși acesta prefer să-și păstreze familia departe de lumina reflectoarelor. Cea care i-a cucerit inima este Iulia Mîzgan. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de cinci ani. Mai mult, în 2016, la finalul lunii iulie, Iulia a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel.

Cu ce se ocupă soția lui Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan este, cu siguranță, femeia cu care Tudor vrea să-și petreacă tot restul vieții. Într-o postare pe blogul său, solistul a spus totul despre aleasa inimii sale. ”Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, a spus Tudor.
Cât despre profesia sa, Iulia lucrează în marketing și PR, nu departe de muzică, căci își desfășoară activitatea la un post de radio, conform playtech.ro.

Relația cu Andreea Raicu, o enigmă totală

Relația dintre Tudor Chirilă și Andreea Raicu a fost o enigma totală. Acesta a fost și cea mai cunoscută relație din trecut a vedetei ProTV. Niciunul nu mai vrea însă să spună un cuvânt, nici în prezent.
„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. Cand intalnesti o mare iubire, traiesti intens fiecare clipa in parte. Nu gandesti rational, nu-ti faci calcule.

O mare iubire e insotita intotdeauna de o poveste de dragoste aparte si tocmai de aceea e si greu s-o uiti sau s-o inlocuiesti, atunci cand se termina. Din pacate, asta-i soarta marilor iubiri: au finaluri triste. Happy-enduri sigure au doar filmele de la Hollywood”, a scris pe blogul său Andreea Raicu.