Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Tudor Chirilă declanșează un scandal monstru: “Mândri că suntem bolnavi…”. Cu cine a șters pe jos

  1. Home/
  2. Politică/

După ce a avut curajul să-și exprime public părerea cu privire la legile justiției și la modul în care este guvernata țara, cântărețul Tudor Chirilă a fost supus unui linșaj mediatic fără precedent. Ba chiar a fost implicat și postul cu care acesta colaborează, Pro Tv. Doar că oficialii televiziunii nu au dorit să intervină și au explicat că în timpul liber fiecare este liber să se exprime cum dorește.

Deși părea că s-a liniștit după ultimele atacuri, juratul de la Vocea României revine și șterge pe jos cu PSD, partid pe care-l acuză că profită până și de boală. El a criticat modul în care este gestionat bugetul sănătății și arată că măririle salariale mult promise au fost de fapt scăderi în luna februarie și că medicii trebuie să iasă în stradă să-și apere drepturile.

“Mai țineți minte creșterile salariale PSD din sănătate? Că ziceau că îi aduc pe medici la nivel european? Hai că nu e greu, era acum câteva luni. Luați de aici. Între timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge înainte cu legea care șterge interdicțiile ANI aplicabile parlamentarilor în perioada 2007-2013. Ăștia nu vor DECÂT să fure și ne-o demonstrează zilnic. Când medicii vor ieși în stradă în mod normal populația ar trebui să fie lângă ei.

Nu de alaă, dar tre să fii orb să nu realizezi că după medici urmează alte categorii profesionale. Doar că n-o să iasă nimeni lângă medici pentru că așa suntem noi egoiști, ne “descurcăm”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o formă inteligentă de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult.  PS. Când faci totul ca să îi obligi pe medici să plece din țară, ăsta nu e atac la siguranță națională? În curând mândri că suntem români va fi mândri că suntem bolnavi. Găsește PSD un avantaj și în boală”, a afirmat Tudor Chirilă, care are un obiect vestimentar care a costat doar un leu.

Poate te interesează și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook