Tudor de la Fly Project și frumoasa lui soție, Anamaria Ionescu s-au întâlnit cu celebrul Elton John. Locul în care au petrecut o vacanță de vis (EXCLUSIV)

22 iul. 2021
Tudor de la Fly Project și frumoasa lui soție, Anamaria Ionescu s-au întâlnit cu celebrul Elton John. Locul în care au petrecut o vacanță de vis (EXCLUSIV)
Tudor de la FlyProject împreună cu soția lui, Anamaria Ionescu și fiica lor

Pentru că amândoi au avut o perioada super solicitantă și de doi ani nu au mai avut o vacanță, din cauza pandemiei și apoi a programului încărcat, Tudor Ionescu (Fly Project) și Anamaria Ionescu, soția lui, au fost plecați o săptămâna pe Riviera Franceză, în niște locuri exclusiviste, dar în același timp și foarte liniștite. Însă pentru că de aproape 4 ani sunt părinți, nu aveau cum să o lase acasă pe micuța Ilinca, care i-a însoțit pe Costă de Azur.

“A fost o vacanță frumoasă, dar obositoare, și orice părinte o să înțeleagă exact la ce ne referim când spunem asta 🙂 A fost prima dată când am plecat doar noi doi cu Ilinca, mediul diferit, un alt program, lume mai multă – pentru că noi ne-am văzut acolo cu niște prieteni și am stat împreună – toate astea au agitat-o pe Ilinca foarte mult, nu și-a mai făcut somul de după-amiază și ne-a ținut băgați în priză, ori eu ori Tudor am stat non-stop să ne jucăm cu ea sau să o surpraveghem.

Anamarioa Ionescu a prezentat și Vorbeste lumea, emisiune de la PRO TV

Însă locul în care am stat era superb, cu multă liniște și un view spectaculos, cele 5 minute de dimineață, când ne beam cafeaua, pe rând, evident, erau singurele momente pentru noi :))”, povestește Anamaria Ionescu.

Tudor și Anamaria l-au întâlnit pe Elton John

Tudor și Ana au avut surpriză să se întâlnească și cu Elton John, de două ori, la restaurante diferite. Prima dată era la o masă alăturată, chiar în Saint Paul de Vence, iar a două oară, Elton a venit după ce ei erau deja așezați la masă, alături de prietenii cu care și-au petrecut vacanța, pe o insulă de lângă Cannes.

Tudor și Elton John pe fundal

“A fost o întâmplare firească cumva, dacă ne gândim dincolo de ineditul situației pentru oricare dintre noi, pentru că omul era în vacanță și se comportă extrem de natural, fiind alături de familia lui și de cei care îi asigurau pază. Este oricând o onoare să te întâlnești cu un artist atât de important, cu un om care a marcat istoria muzicală a acestui glob”, spune Tudor (Fly Project).

Deși vacanța celor doi a fost reușită, nu au apucat să se odihnească prea mult și să stea la soare, fiind solicitați de fiica lor în fiecare clipă.

“Ne dorim și o vacanță în luna august, doar noi doi, în care să ne încărcăm puțin bateriile, pentru perioada care urmează. Nu știm când și unde, dar oricum noi rar programăm din timp vacanțele, așa că sper să găsim o variantă bună, un loc frumos și relaxant”, mărturisește Anamaria.

Vara se anunță una agitată pentru amândoi, plină de proiecte și deplasări, însă speră să aibă și timp de relaxare din când în când. Tudor se bucură de succesul piesei Millerba, lansate de Fly Project, care urcă vertiginos în topurile radio și în preferințele oamenilor.