Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Tudorel Toader solicită revocarea Laurei Codruța Kovesi! Planul de rezervă al șefei DNA

  1. Home/
  2. Justiție/

După o conferință de mai bine de o oră, în care a citit de pe foi, ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat că va declanșa revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Anunțul a fost făcut la finalul prezentării unui Raport privind activitatea managerială a șefei DNA pentru perioada februarie 2017 – februarie 2018.

”DNA nu trebuie să se confunde cu șeful ei care a acționat în ultimul an abuziv”, a concluzionat ministrul Justiției. Totuși Klaus Iohannis are și el un cuvânt greu de spus în acest context și deja a declarat în nenumărate rânduri că este mulțumit de activitatea DNA.

Probabil va urma o perioadă tulbure în România, dominată de proteste și multe luări de poziție de jurnaliștii care au anumite afilieri. Revocarea Laurei Codruța Kovesi este însă destul de periculoasă pentru PSD, dar și pentru președintele României.

Aceasta, la cererea publicului, ar putea intra în politică, iar acum devenită victimă, va avea și mai multă priză la public. Rămâne de văzut dacă într-adevăr Laura Codruța Kovesi va pleca de la DNA sau dacă cei care o susțin vor găsi o soluție salvatoare.

Poate te interesează și…

EXCLUSIV! Cine a dezăluit detalii despre “relația” lui Smiley cu Ana Baniciu! Reacția Ginei Pistol

Avertisment sumbru la adresa României! Ce plan are Putin cu țara noastră

EXCLUSIV! Fotografii uimitoare cu iubitul Liei Olguța Vasilescu! Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, așa cum nu vi-l puteți imagina

Sursa: Anca Andrei, bugetul.ro / Sursa foto: digi24.ro