Tupeu de vedetă! Fostul soț al Andreei Bălan, ieșire necontrolată. A șocat pe toată lumea

andreea balan george burcea

Ăsta da tupeu de vedetă. Cu căsnicia distrusă și cu mari probleme penale, fostul soț al Andreei Bălan a mai avut o ieșire necontrolată. A locat pe toată lumea.

George Burcea, ieșire necontrolată

George Burcea a rămas singur. Andreea Bălan i-a întors spatele, iar acum are și probleme penale după ce a fost prins la volan sub influența drogurilor.

Fostul soț al Andreei Bălan a vorbit despre consumul de stupefiante. Mărturisirile sale sunt însă de-a dreptul halucinante.

În urmă cu câteva săptămâni, fostul soț al Andreei Bălan a fost protagonistul unui episod uluitor. Actorul a fost prins de autorități, la volan, sub influența substanțelor interzise.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat că polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice”, a informat IPJ Ilfov.

La mai bine de o lună de când autoritățile i-au deschis dosar penal, George Burcea șochează din nou. A vorbit despre consumul de droguri. Acesta a oferit o replică halucinantă. ”Am pile. Mi-am rezolvat dosarul”, a spus actorul, conform cancan.ro.

Dar asta nu e tot. A uimit din nou. ”Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox”, a afirmat actorul.

George Burcea, probleme cu banii

După ce, în România, au fost suspendate activitățile culturale, George Burcea ar fi fost grav afectat. Veniturile acestuia s-au subțiat și mai mult în această perioadă. A apelat la bunăvoința prietenilor, de la care ar fi cerut cu împrumut anumite sume de bani.

Mai mult, i-ar fi cerut prietenului în apartamentul căruia locuiește de când a plecat din casa Andreei Bălan să-l păsuiască cu plata chiriei.

În disperare de cauză, George Burcea a început să promoveze în mediul online o petiție prin care cere prim-ministrului României, Ludovic Orban, luarea unor măsuri clare de protecție socială și pentru cei care se află în situația lui.

Revista Presei