Tzancă Uraganu surprinde pe toata lumea! Cine este noua lui iubită celebră? Le-a uitat pe complet pe Lambada și Mădălina Miu

de: Ana Toma
06 apr. 2021
Tzancă Uraganu surprinde pe toata lumea! Cine este noua lui iubită celebră? Le-a uitat pe complet pe Lambada și Mădălina Miu
Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a depășit cu bine toate problemele amoroase. Manelistul le-a uitat complet pe cele două femei din viața sa, Lambada și Mădălina Miu, și a decis să meargă mai departe.

Tzancă are o nouă iubită celebră, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine dintre ei. Mai mult de atât, bruneta din viața manelistului a fost și cerută în căsătorie, semn că relația dintre cei doi e serioasă și nu este exclus ca nunta să vină curând.

Cine este iubita lui Tzancă Uraganu

Fosta soție, Lambada și Mădălina Miu, au fost date uitării. Tzancă Urganau s-a afișat cu noua s-a cucerire pe rețelele de socializaer. Noua brunetă care i-a furat inima este Alina Stoican, alias Marymar, un make-up artist extrem de cunoscut în lumea mondenă

Deși sunt împreună de puțin timp, relația manelistului și a make-ul artistului pare să fie una destul de serioasă, bârbatul cerând-o deja în căsătorie, sau cel puțin asta arată imaginile postate de brunetă.

Alina Stoican a publicat mai multe fotografii în care apare un inel de diamant, cu descreierea ”Yes”. Cu alte cuvinte, bruneta a fost deja cerută în căsătorie, iar răspunsul ei a fost unul afirmativ.

Alina Stoican și Tzancă Uraganu

A cerut-o deja în căsătorie

După imaginile postate cu inelul fabulos, noua iubită a lui Tzancă Uraganu a postat și o fotografie în care aceasta se află în brațele manelistului, iar evident, imaginea a lăsat loc de interpretări. Toți fanii s-au gândit că el a fost cel care i-a oferit inelul, iar fericirea celor doi se poate citi din fotografii.

Deși este vânat de o mulțime de femei, Tzancă Uraganul are o serie de antecedente în ceea ce privește violența în cuplu. În urmă cu ceva timp, în mediul online au circulat mai multe fotografii cu fosta sa soție, Lambada.

Acesta a fost surprinsă desfigurată, bătută, iar de atunci, artistul a fost catalogat drept un bărbat violent care și-ar fi abuzat soția. Mai mult de atât, Mădălina Miu ar fi fost cea care și-ar fi dorit agresarea Lambadei, pentru ca cei doi să se împace.

Tzancă Urganaul are câteva „antecedente” atunci când vine vorba de violența în familie. În urmă cu câteva luni, în mediul online, au apărut imagini cu Lambada, fosta soție a manelistului, bătută și desfigurată. S-a vorbit atunci despre artist ca fiind un bărbat violent, care în repetate rânduri ar fi bătut-o pe cea care îi era alături.