Uitați de coronavirus! Un nou pericol este aici, chiar acum: Oamenii s-au trezit din cauza mirosului de ars

poluarebucuresti

În această dimineață, a răbufnit o mai veche problemă cu care se confruntă Capitala, și anume poluarea masivă. Oamenii din mai multe zone spun că s-au trezit din cauza mirosului de ars.  Până să ne omoare coronavirusul, o sa murim intoxicați. 

Capitala țării s-a trezit chiar în această dimineață cu un fum înecăcios. Zeci de oameni s-au trezit din cauza mirosului puternic de ars. Datele adunate de stațiile independente de monitorizare a aerului arată depășiri ale limitei de poluare.

Jurnalista Digi24 Elena Vijulie Tănase a fost unul dintre bucureștenii care s-au trezit din cauza mirosului extem de puternic.

„Tocmai m-am trezit brusc în miros de cauciuc ars. Am fugit la bucătărie, m-am uitat la centrală și la toate aparatele electrice din casă. Totul ok. Mirosul oribil vine de afară, am uitat geamul deschis la baie de cu seară. Cine face așa ceva bucureștenilor în vreme de epidemie pulmonară… Mizerabil. Mizerabil”, a scris ea pe pagina de Facebook.

„Aerul este irespirabil în sectorul 2. Iar au ars ceva, de data asta mult prea toxic, nu se poate respira, te îneacă ceea ce este în aer și se vede un nor de fum peste tot cartierul Lacul Tei”, spune un bucureștean citat de digi24.ro.

„La 6 dimineață ne-am trezit de la mirosul de fum de afară, încă se simțea, am sunat la Poliția Locala S1 și PMB”, spune Claudia, o bucureșteancă, citată de aceeași sursă.

Revista Presei