Ultima oră: A murit Cristina Țopescu. Primele detalii despre decesul îngrozitor

cristina topescu

Este șoc în întreaga Românie. Celebra jurnalistă Cristina Țopescu a murit. Din primele informații, se pare că aceasta a fost găsită moartă în casă și nu prezenta urme de violență pe corp.

Vecinii au fost cei care au alertat poliția pentru că nu o mai văzuseră de 3 săptămâni, iar câinii ei se comportau ciudat. 

Se pare ca celebra jurnalista a murit in somn.

Cristina Țopescu a lucrat în trecut la Pro Tv, TVR, Prima Tv și Antena 3. Aceasta era recunoscută ca o mare iubitoare de animale. Ea a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, dar relația dintre cei doi nu a funcționat.

Într-un interviu mai vechi, Cristina Țopescu a povestit că Ștefan Bănică nu își putea controla emoțiile și izbucnea urât de multe ori. Acesta ar fi făcut multe crize de gelozie pe vremea când nu era suficient de maturizat.
Cristina Țopescu a fost găsită moartă la 59 de ani, în casa ei, după ce vecinii au alertat poliția. Aceasta nu mai fusese văzută de mai bine de trei săptămâni de apropiați. Ea a fost găsită fără suflare, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Psihologul Gabriel Diaconu a cunoscut-o și a postat imediat un mesaje pe facebook.

Detalii oferite de Monica Pop

Monica Pop este și ea șocată de moarte neașteptată a Cristinei Țopescu. Aceasta a postat pe facebook un mesaj, dar a și intrat în direct la Antena 3, pentru a veni cu câteva precizări

„NU POT SA CRED!!!!!CRISTINA TOPESCU, BUNA MEA PRIETENAl
DE CE, DOAMNE???!!!”, a scris celebra doctoriță pe facebook.

Monica Pop a spus că a fost pentru prima dată când Cristina Țopescu nu i-a răspuns la urările de Anul Nou, dar că nu și-a imaginat că jurnalista ar fi pățit ceva. Era convinsă că nu a văzut mesajul, mai ales că în urmă cu un an au mers la mai multe evenimente împreună. Este posibil ca aceasta să fi suferit o depresie majoră în perioada sărbătorilor.

Și Monica Pop a amintit despre iubirea mare pe care Cristina Țopescu o avea pentru animale.

Revista Presei