Ultima oră! Când se termină de fapt epidemia de coronavirus în România. Analiștii au venit cu o dată exactă

corona222

Veşti bune pentru ţara noastră potrivit unui raport important. Se pare că nu mai avem mult până în momentul în care vom scăpa cu totul de epidemia de coronavirus din ţară. Un profesor reputat dă o veste bună românilor.

Finalul epidemiei este aproape

Veşti bune pentru ţara noastră, România ar putea scăpa aproape total de epidemie pe 29 mai, conform unor previziuni. De asemenea, virusul va rămâne în societate încă 18-24 luni.

Un profesor de la Universitatea din Singapore care conduce Data-Driven Innovation Lab, a oferit o monitorizare predictivă a evoluţiilor noul coronavirus ca o completare a monitorizării cazurilor confirmate pentru ţara noastră.

Predicţia arată că pe 29 mai epidemia în România va fi gata în proporţie de 97%. Până în 14 iunie 2020, în România noul coronavirus dispare în proporţie de 99%. Potrivit analiştilor până pe 27 august epidemia va fi eradicată cu totul în România.

„Acest lucru nu se va opri până când nu infectează 60% – 70% dintre oameni”, a declarat pentru CNN Mike Osterholm, care conduce Centrul pentru Cercetări şi Politici pentru Boli Infecţioase (CIDRAP) de la Universitatea din Minnesota.

Epidemiologul Harvard School of Public Health Marc Lipsitch, Dr. Kristine Moore şi istoricul John Barry au avertizat că, fiind vorba de un virus nou, nimeni nu are imunitate.

„Lungimea pandemiei va fi probabil de 18 până la 24 de luni, deoarece imunitatea efectivă se dezvoltă treptat în populaţia umană”, au scris ei, potrivit CNN.

Revista Presei