Ultima oră! Dureri insuportabile pentru Cătălin Botezatu! A spus adevărul despre afecțiunea lui: de ce boală suferă de fapt

10 sept. 2019
Ultima oră! Dureri insuportabile pentru Cătălin Botezatu! A spus adevărul despre afecțiunea lui: de ce boală suferă de fapt
Cătăli Botezatu, la spital, în urmă cu doi ani de zile

Cătălin Botezatu traversează o perioadă foarte dificilă. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale delicate la Istanbul, într-o clinică ultra-modernă.

Operația a durat aproape șase ore, iar medicii turci susțin că au putut opri evoluția spre un cancer periculos. “Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA“, a povestit creatorul de modă de pe patul de spital.

Bola de care suferă Cătălin Botezatu

Chirurgii turci au explicat și de ce afecțiune suferă designerul: “Intervenția a durat 5 ore și jumătate. Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. A trebuit să programăm operația aici. Starea lui este bună, operația a decurs foarte bine”, au spus aceștia.

“Nu m-am speriat. Accepți orice atunci când știi că bate la ușă cineva, am simțit că moartea bate la ușă. Am avut numai coșmaruri, lumea nu știe prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram“, a mărturisit Cătălin Botezatu, care a vrut să tragă semnalul de alarmă și pentru alții care se găsesc în situația lui și care evită să meargă la doctor.

Starea lui este bună acum, chiar dacă trece prin momente grele, dar se va face bine.