Ultima oră! Mario Iorgulescu în stare gravă! Organele lui au cedat: declarația medicilor

Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias de mai multe zile, după ce a provocat un accident mortal, în care a ucis un alt tânăr care circula regulamentar. S-a stabilit oficial că fiul lui Gino Iorgulescu avea o alcoolemie foarte mare și era imbuibat cu cocaină. 

Acesta conducea un bolid de lux, Aston Martin, care valorează peste 300.000 de euro și avea peste 240 km/oră la momentul provocării accidentului. El a fost dus imediat la cel mai apropiat spital, unde a intrat direct în sala de operații. Starea lui este critică și deși medicii îl scoseseră din comă, se pare că organele lui au început să cedeze și riscul ca acesta să moară a crescut foarte multe, spun sursele Evz de la Elias.

Mario Iorgulescu a fost trecut pe dializă, iar în momentul de față starea lui este critică și „riscul de deces ar fi crescut fulminant”, precizează sursa citată. Rudele lui Dany Vicol, băiatul ucis în accident cer acum bani de la Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal și vor nu mai puțin de 3 milioane de euro.

Revista Presei