Ultima oră! Orlando Teodorovici dă în judecată PSD! Este șoc total în partid

teodoro

Eugen Orlando Teodorovici era președinte executiv al PSD atunci când Viorica Dăncilă era premier și președinte plin. Doar că după ce a pierdut alegerile prezidențiale, aceasta a fost înlăturată din funcție și toți cei care au susținut-o au fost dați la o parte.

Într-un interviu acordat PSNews, fostul ministrul al Finanțelor a spus că se gândește să dea în judecată PSD și actuala conducere pentru că potrivit legii el er trebui să fie președinte al PSD și nu Marcel Ciolacu, așa cum este astăzi. |Ori plec eu, ori pleacă Ciolacu”, a spus acesta extrem de supărat.

Mai mult decât atât, Teodorovici a spus că el nu a semnat moțiunea de cenzură împotriva PNL pentru că nu este de acord cu ea. Într-o intervenție la Antena 3, tonul fostului ministru s-a mai îndulcit și a spus că urmează să aibă discuții în partid pentru a vedea ce este de făcut în continuare. El a spus că ar putea vota totuși moțiunea, chiar dacă nu a semnat-o.

Tot la Antena 3 el a declarat că nu este corect și democratic ca Marcel Cioloacu să fie președinte al PSD pentru că Congresul a decis să fie Viorica Dăncilă, dar cum aceasta a demisionat, atunci rolul i-ar reveni lui și nicidecum celui care-i conduce astăzi pe social-democrați.

Revista Presei