Ultima oră! Probleme mari pentru Mihai de la 3 Sud Est! Care este starea lui de sănătate acum. Era internat la ATI

3 sud est

Deși este tânăr și puternic, Mihai Budeanu de la 3 Sud Est traversează cea mai cruntă perioadă a vieții lui. Acesta este internat de zile bune la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia, după ce inițial fusese spitalizat în Mangalia. Doar că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de plasmă. De aceea s-a și efectuat transferul.

Ultimul mesaj postat de colegii de trupă este îmbucurător, dar fanii sunt în continuare extrem de îngrijorați. Mihai a fost diagnosticat cu coronavirus și se pare că plămânii lui au fost puternic afectați.

Mesajul trupei 3 Sud Est despre starea de sănătate a lui Mihai

„Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățeste. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea. Mulțumim pentru grija voastră și urările de bine!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a trupei 3 Sud Est.

Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu era destul gravă și cu toate că acesta nu a fost intubat, a beneficiat de tratamentul cu plasmă. El se află într-un proces de tratament și recuperare, iar pronosticul este unul optimist. Totuși el trebuie atent monitorizat pentru că virusul este foarte înșelător.

Problemele există încă pentru Mihai și nu sunt deloc de neglijat, dar toată lumea este alături de el în această perioadă dificilă.

Citește și:

Revista Presei