Ultima oră: Tudor Chirilă pleacă de la Vocea României! Se alătură unui alt proiect. Surpriza este de proporții

tudor-chirila

Tudor Chirilă pleacă de la Vocea României, iar locul său va fi luat de un alt jurat, posibil Marius Moga. Sau cel puțin așa discută mai mulți angajați ai Pro Tv, după ce au aflat că artistul ar urma să primească un rol important în serialul Vlad, care se bucură de audiențe record.

Dacă discuțiile se concretizează și Tudor Chirilă va fi unul dintre personajele de bază ale producției care a primit deja mai multe premii, este foarte posibil ca acesta să fie nevoie să renunțe la scaunul său de jurat, pentru că filmările s-ar putea suprapune. Însă momentan, nu s-a luat nicio decizie în acest sens.

Și cei de la cancan.ro spun că Tudor Chirilă este în pole-position pentru un rol în serialul „Vlad”, fiind văzut ca un actor care s-ar integra perfect printre personajele din scenariu. Dacă, însă, Tudor Chirilă merge la „Vlad”, cine-i ia locul la Vocea României, se întreabă și aceștia.

Filmările la „Vlad” s-ar putea relua chiar după Crăciun, cu juratul de la Cocea României pe platou, spre marea bucurie a fanilor serialului.

Mulți nu știu, însă numele real al lui Tudor Chirilă nu este acesta ci Surpriză totală! Care este numele real al lui Tudor Chirilă! În buletin îl cheamă altfel decât știm cu toții

Revista Presei